Добре дошли в Библиотеката на РиРиРа!

сряда, 13 януари 2010 г.

ГМО

http://forthenature.org/nature/14

Здравейте!

Управляващите искат в страната ни да отпаднат ВСИЧКИ ЗАБРАНИ за отглеждане и продажби на генетично модифицирани организми ( ГМО), както и да се освободи цялата ни територия за ГМО, без значение дали е екологична зона.

Ако забраните отпаднат, започва необратим процес, непоправим ... Ще плащаме със здравето си и ние, и децата ни, и техните деца...

Предлагам Ви да прочетете, подпишете и разпространите тази ПЕТИЦИЯ http://grazhdani.eu/peticija.php?c=gmo против предстоящите промени в Закона за ГМО , качена в нашия сайт http://grazhdani.eu/nachalo.php

Съорганизатори са : „Инициативен комитет на родители от портал bg-mamma”, "Агролинк", "За земята", "Коалиция „За да остане природа в България””.

Може би вече сте подписали първата петиция, против царевичния хибрид (подпишете и нея, заедно ще ги внасяме в Народното събрание http://forthenature.org/petitions/12/ ). Новата петиция, в сайта граждани.eu , е в отговор на по-нови и по-безумни действия на управляващите.


ПП Ако имате връзка със своя депутат или въобще някой депутат, потърсете го и му разкажете как България е на път да стане васал на американски фирми, убиващи природа и хора. Гледайте например филма „Светът според Монсанто” (от сайта за документални филми kolibka.com ). Неприятно гледане!